Traži:

Učitava se...

Kako napraviti chat na mobitelu

Kako bi napravili chat na mobitelu, te se dopisivali sa prijateljima ili ostalom rajom na internetu prvo što nam je potrebno je mobilni telefon.

Sljedeća stvar koja nam je potreban jeste provajder koji će nam omogućiti chatanje preko moba. A naravno uz pomoć interneta. Ukoliko ne želite da se povežete na internet, dopisujte se preko poruka.

Definitivno najbolji izbor za chat na mobitelu jeste besplatni i najpopularniji provajder - mig33

Mig33 kompanija je osnovana davne 2004 godine. Od tada se razvila u najjačeg mobile chat provajdera. Pored toga što je popularan u svijetu, veoma je popularan i kod nas na Balkanu. Chatanje na mig33 je besplatno.

Kada smo se registrovali na MIG, pored privatnog chatanja sa prijateljima, te chatanja u mig33 sobama možemo krenuti sa uređivanjem profila, avatara, stavljanja profilne fotografije, možemo slati poklone prijateljima, igrati igrica, postavljati fotografije...

Kako početi?
Prvo će nam trebati unikatni mig33 nick. Dakle jednostavno odaberite nekakvo (ime312), zatim paswword. Registrovati se možemo preko aplikacije koju skinemo a možemo i na internetu: register.mig33.
Vidjet ćete da imate dvije opcije za registraciju, preko emaila ili preko mobitela.

Sada nam je potrebna mig33 aplikacija. Ako koristite obični telefon, onda vam je potrebna java verzija. DOWNLOAD

Android verzije možete skinuti OVDJE

Za BlackBerry DOWNLOAD

Pored ovih opcija mig33 možete koristiti i preko web preglednika, mig33.com. Siguran sam da ćete upoznati mnogo raje tu na migu.

· Designed By Seo Blogger Templates